Μεταδιδακτορικός Ερευνητής, Πολιτικός Μηχανικός, Ειδίκευση στην Ακτομηχανική
Brief info

Ο Δρ. Αναστάσιος Μεταλληνός είναι συνιδρυτής και συν-διαχειριστής της εταιρείας Scientia Maris ΙΚΕ και Ερευνητικός Συνεργάτης του Εργαστηρίου Λιμενικών Έργων του Εθνικού Μετσόβιου Πολυτεχνείου (ΕΜΠ).

Έχει Δίπλωμα Πολιτικού Μηχανικού από το Δημοκρίτειο Πανεπιστήμιο Θράκης. Στο Εθνικό Μετσόβιο Πολυτεχνείο απέκτησε Μεταπτυχιακό Δίπλωμα Ειδίκευσης στην Διαχείριση Παράκτιων Ζωνών και Διδακτορικό Δίπλωμα από το ίδιο ίδρυμα στον τομέα της Θαλάσσιας Υδραυλικής και Λιμενικών Έργων.

Έχει εκτεταμένη εμπειρία στο σχεδιασμό λιμενικών, παράκτιων και ακτομηχανικών έργων καθώς και σε θέματα υπολογιστικής προσομοίωσης των παράκτιων διαδικασιών, κυματισμών, ανεμογενών-κυματογενών ρευμάτων και μεταφοράς φερτών. Στον επαγγελματικό τομέα έχει εκπονήσει / συμμετάσχει σε περίπου 35 μελέτες υδραυλικών, λιμενικών και ακτομηχανικών έργων.

Στα πλαίσια των ερευνητικών του δραστηριοτήτων έχει συμμετάσχει σε 6 Ερευνητικά Προγράμματα χρηματοδοτούμενα από Ελληνικούς και Ευρωπαϊκούς πόρους. Το δημοσιευμένο επιστημονικό του έργο αποτελείται από 25 εργασίες μετά από κρίση σε διεθνή επιστημονικά περιοδικά και πρακτικά ελληνικών και διεθνών συνεδρίων.

 

 

email: anast.metallinos@gmail.com

Σχεδιασμός και υλοποίηση ιστοσελίδας από web-idea.gr © 2024. Εργαστήριο Λιμενικών Έργων. All rights reserved.

Get a Free Quote Today!

[contact-form-7 404 "Δεν βρέθηκε"]