Υποψήφια Διδάκτορας, Πολιτικός Μηχανικός, Ειδίκευση στην παρακολούθηση ακτών και λιμένων
Brief info

Η Χριστίνα Τσάιμου είναι Υποψήφια Διδάκτωρ στο Εργαστήριο Λιμενικών Έργων (ΕΛΕ) του Εθνικού Μετσόβιου Πολυτεχνείου (ΕΜΠ).

Κατέχει Μεταπτυχιακό Δίπλωμα στη Διαχείριση Τεχνικών Έργων του Ελληνικού Ανοιχτού Πανεπιστημίου (ΕΑΠ) και 5-ετές Δίπλωμα Πολιτικού Μηχανικού του ΕΜΠ.

Κατά τη διάρκεια του πρώτου ακαδημαϊκού έτους των διδακτορικών της σπουδών έλαβε υποτροφία από τον Ειδικό Λογαριασμό Έρευνας του ΕΜΠ για την εκπόνηση της διδακτορικής της διατριβής, η οποία έχει τίτλο «Ανάπτυξη μοντέλου πρόβλεψης αστοχίας λιμενικών έργων κατά τη φάση λειτουργίας τους» και επικεντρώνεται στη διερεύνηση και την πρόβλεψη των διάφορων τύπων αστοχίας υφιστάμενων λιμενικών εγκαταστάσεων ενσωματώνοντας κατάλληλες τεχνικές παρακολούθησης και αξιολόγησης της υφιστάμενης κατάστασης.

Στα ερευνητικά της ενδιαφέροντα εντάσσονται, επίσης, η τρωτότητα των λιμένων και των παράκτιων περιοχών, καθώς επίσης και οι επιπτώσεις της κλιματικής αλλαγής.

Από το 2019 αποτελεί μέλος της ερευνητικής ομάδας του ΕΛΕ, ενώ έχει ισχυρό ακαδημαϊκό υπόβαθρο λόγω της 5-ετούς προηγούμενης ερευνητικής δραστηριότητάς της στο Εργαστήριο Οδοποιίας του ΕΜΠ κατά την ενασχόλησή της με εθνικά και διεθνή έργα σχετικά με το σχεδιασμό, τη συντήρηση και την παρακολούθηση οδοστρωμάτων οδών και αεροδρομίων. Τέλος, έχει αποκτήσει τριετή εμπειρία ως σύμβουλος μελετητικής εταιρείας στο γενικότερα πλαίσιο των οδοστρωμάτων.

Βιογραφικό Σημείωμα

τηλ.: +210 772 2366

email: ctsaimou@gmail.com

Σχεδιασμός και υλοποίηση ιστοσελίδας από web-idea.gr © 2024. Εργαστήριο Λιμενικών Έργων. All rights reserved.

Get a Free Quote Today!

[contact-form-7 404 "Δεν βρέθηκε"]